Bekijk onze jubileum-acties
06-18693207
info@johnweeren.nl
Werkwijze

Hoe werkt het?

Dit bedrijf volgt een beproefde werkwijze in stappen, van bestelling tot levering. Zo weet je op elk moment waar je aan toe bent. Heb je na het lezen nog vragen over onze werkwijze en het bestelproces? Of wil je eerst eens kennismaken? Neem dan contact op of bekijk de veelgestelde vragen.Bekijk de 8 stappen hieronder!

Stap 1. Aanvraag

Je dient een aanvraag in. Dank je!

Zonder jou begint er niets. Je kiest ervoor om een dienst aan te vragen, bijvoorbeeld het laten maken van een logo. De eerste stap is dat jij een aanvraag indient oftewel een bestelling plaatst. Pas dan gaan we met jouw aanvraag aan de slag. Hieraan zijn geen kosten of verplichtingen verbonden. Stappen 1 tot en met 3 zijn gratis en vrijblijvend.

Stap 2: Voorstel

We komen iets overeen.

Nadat jouw aanvraag is verwerkt, ontvang je een zakelijk voorstel. Hierin worden gemaakte afspraken rondom de levering vastgelegd. Na wat over en weer komen we tot afspraken waarin iedereen zich kan vinden. Hierbij houden we rekening met jouw situatie, budget en wensen.

Stap 3: Offerte

Je ontvangt een kosten-overzicht.

Je ontvangt een overzicht van de geschatte kosten en jouw leverings­voorwaarden op maat (spelregels waaraan we ons houden). Is de offerte niet helemaal naar wens, dan kunnen we nog wat wijzigen. Ga je akkoord met de offerte, dan volgt stap 4. Een goedgekeurde offerte is een wettelijke overeenkomst. Keur je de offerte af, dan zit je verder nergens aan vast.

Stap 4: Inschrijving

We schrijven je in als klant. Welkom!

Pas nadat jij akkoord bent gegaan met de offerte en leverings­voorwaarden word je gratis ingeschreven als klant met je naam, adres en contactgegevens. Je ontvangt een eigen klantnummer.

Stap 5: Levering

We leveren onze diensten.

Ontwerpen is geen kwestie van raak of mis. Je krijgt concepten om uit te kiezen, denkt mee of wil het net ietsje anders. Samen komen we tot het beste resultaat via ontwerp-rondes. Je ontvangt je bestelling.

Stap 6: Factuur

Je ontvangt een factuur.

Na de levering ontvang je jouw factuur met een overzicht van werkelijk geleverde uren, totale kosten en de geldende betalingstermijn (wanneer de vergoeding bij dit bedrijf binnen moet zijn). Langlopende projecten worden vaak over meerdere facturen verdeeld.

Stap 7: Betaling

Je betaalt de factuur op tijd.

Je voldoet tijdig het totaalbedrag dat op de factuur staat vermeld. Nadat de vergoeding is ontvangen op de rekening van dit bedrijf, worden eventuele rechten definitief aan jou overgedragen.

Stap 8: Genieten

De levering is van jou. Gefeliciteerd!

Is de factuur betaald, dan is het geleverde echt helemaal van jou. Je kunt nu zorgeloos genieten van de geleverde diensten. We vragen jouw toestemming om je als "tevreden klant" op onze website te noemen.